Kategorie receptů
- Autor: ircza
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Pór | 100 |
Brokolice | 500 |
Česnek | 5 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Energetická hodnota celkem: 1128 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 188 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.